На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який погрожував дружині зброєю (Відео)

Адміністративна відповідальність загрожує жителю обласного центру, 1961 року народження, який вчиняв протиправні дії щодо дружини. Міру покарання правопорушнику обере суд.
За допомогою до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася 34-річна жінка. Вона заявила, що її чоловік нетверезий чоловік поводиться агресивно та погрожує зброєю.
На місце події виїжджали працівники мобільної групи поліції з протидії домашньому насильству. Чоловік поводився неадекватно та погрожував фізичною розправою. У ході спілкування дебошир зізнався, що він має у квартирі володінні знаходиться зброя, яку він зберігає зареєстровану зброю.
Поліцейські вилучити небезпечні предмети до рішення суду, аби краянин не заподіяв шкоди здоров’ю як собі, так й близьким.
На тернополянина склали адміністративний протокол за статтею 173-2 КУпАП. Окрім цього правоохоронці винесли на правопорушника заборонений припис щодо обмеження спілкування з дружиною протягом трьох діб.
Попередня стаття

Урок права для школярів Лановеччини провели тернопільські поліціанти

Наступна стаття

«Засвіти свічку»: в Тернополі вшанують жертв голодоморів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.