Одинадцятий день шукають 15-річного Віктора Грубʼяка (Відео)

На Тернопільщині активно ведуться пошуки зниклого 15-річного Віктора Грубʼяка із села Золота Слобода Козівського району.

Хлопець пішов з дому ще ввечері 21 листопада. Друзі розповідають, що бачили його близько першої години ночі 22 листопада біля будинку культури сусіднього села Вівся. З того часу хлопець зник.

Щойно надійшло звернення від батьків хлопця, до активного пошуку було залучено весь особовий склад Козівського відділення поліції, – розповідає керівник підрозділу Артем Колодій. Упродовж 11 днів ми не припиняємо пошукових дій. Разом з нами – колеги з Бережанщини, Підгаєччини, Теребовлянщини, допомагають співробітники обласного апарату, рятувальники, усі небайдужі громадяни.

За цей період поліцейські оглянули кожен метр в радіусі понад десять кілометрів від місця проживання та місця, де востаннє бачили Віктора.

За допомогою квадрокоптера та людей ми обшукали всі навколишні поля, ліси, лісосмуги, чагарники, торф’яники, кар’єри, – каже Артем Колодій. – У понеділок, 25 листопада, було прийнято рішення спустити найближчий ставок в селі Вівся. На щастя, хлопця там не було.

26 листопада пошукові роботи продовжились. Залучено 36 чоловік особового складу Управління та аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також працівники Козівського районного сектора та 18 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

У поліції розглядають кілька версій щодо зникнення неповнолітнього: дорожньо-транспортна пригода, конфлікт з невідомими особами та інші. Поліцейські та рятувальники, як і рідні, не втрачають надії розшукати Віктора живим.

Усіх, хто володіє бодай якоюсь інформацією, що допоможе у пошуку 15-річного Віктора Грубʼяка, поліцейські просять  телефонувати за номерами: (03547) 2-12-45, 0977651660, 0967403042 або на лінію 102. Нагадаємо, хлопець на зріст 150 см, худорлявої статури, русяве волосся. Був одягнений у темні спортивні штани, вишневу вітрівку та безрукавку.

Попередня стаття

Після обіду у Тернополі — сніг. Комунальники уже посипають дороги

Наступна стаття

Одна людина загинула, пʼятеро в лікарні: у Підволочиському районі – аварія (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.