«Зазвучать по-новому»: гурт «Тріода» виступить у Тернополі з великим сольним концертом (Відео)

Музичний ювілей. Гурт Тріода виступить в Тернополі до 5-річчя творчості. Гостям сольного концерту обіцяють чимало пісенних сюрпризів, однак родзинкою стане нова авторська програма.

Для гурту «Тріода» – це дуже знакова подія, бо 5 років – це такий маленький хлопчик, який скоро піде до школи. Ми цього року хочемо здати той екзамен, напевне що концертна програма «Твій світ» – це якраз та екзаменаційна програма. Ми маємо чим гордитись. У нас вже є перший альбом «Душа українського народу». Це альбом, який складається з українських народних пісень і тих пісень, які ми виконували на «Х-Факторі». Другий альбом має назву «Твій світ», – розповів соліст гурту «Тріода» Андрій Гамбаль.

Над деякими власними піснями колектив працював від початку творчого шляху. За цей час учасники експериментували й шукали нові музичні обробки, аби створити хіти.

Ми працювали над піснями і вдосконалювали їх протягом років. Тобто написали пісню, щось нам не сподобалось і ми її вдосконалюємо, хочемо, щоб вона по-новому звучала, – сказав соліст гурту «Тріода» Володимир Рибак.

Гурт оновив не лише репертуар, але й склад, – зазначає соліст Андрій Гамбаль. А це дасть змогу «Тріоді» зазвучати по-новому.

Ми хочемо показати слухачеві, як вміємо трансформуватись. Наприклад, з виконання народної пісні до сучасної, стильної музики, яка зовсім по-іншому покаже «Тріоду». Насправді секрет в тому, що ми завжди омолоджуємось. У нас новий учасник і він приніс в колектив якраз таку зернинку іншого, – сказав соліст гурту «Тріода» Андрій Гамбаль.

Днями гурт випустив кліп на пісню Павла Червінського. Цікаво оцінити свій вклад в нову програму, – каже новий соліст. І сподівається ще більше завоювати серця слухачів.

Прийшов я в колектив, то вже була нова програма, що ми будемо виконувати на сольному концерті. Були пісні вже. І я так влився в цю роботу, з ними працював, деякі пісні переінакшувались, щось змінювали, – зазначив соліст гурту «Тріода» Павло Червінський.

До творчості мотивують шанувальники, – впевнені учасники «Тріоди». Тому щиро запрошують всіх охочих на концерт.

8 грудня о 19.00 в приміщенні ПК «Березіль» буде весело, цікаво і неординарно. Там будемо ми. Сподіваємось, що там будете ви! – зазначив соліст гурту «Тріода» Павло Червінський.

 

Попередня стаття

У Тернополі покажуть фільм, який змінює погляд на мовне питання

Наступна стаття

Сильний вітер та ожеледиця: якою буде погода в Тернополі цього тижня

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.