У Тернополі маршрутка № 31 курсуватиме за новим напрямком

Незабаром автобусний маршрут № 31 курсуватиме за новим напрямком: «Містечко шляховиків – вул. Карпенка – міська лікарня № 3». Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету за результатами звернень тернополян.

Маршрут проходитиме від смт. В. Березовиця (Містечко шляховиків), вулицями Микулинецькою, Острозького, Шевченка, Руською, Дружби, Миру, Карпенка, С. Будного, Тролейбусною, Бережанською, Мазепи, Руською, Шептицького, Живова, Микулинецькою, Містечко шляховиків.

Курсуватиме три низькопідлогові автобуси MAN A21. Наразі на підприємстві ведуться технічні підготовчі роботи для забезпечення належної якості пасажирських перевезень.

Про дату запуску маршруту за новим напрямком буде повідомлено на сайті міської ради додатково.

Нагадаємо, раніше тернополяни подавали петицію, щоб відновити маршрут № 31. Особливо актуальним це було для районів Тубдиспансеру, Цукрового заводу, Газопроводу, Кемпінгу і Березовиці. Виїхати о 8 ранку з цих районів людям було складно.

30 жовтня виконком міської ради прийняв рішення про відновлення маршруту.

 

 

Попередня стаття

Спочатку вбив, а потім підпалив будинок: подробиці гучного вбивства на Кременеччині

Наступна стаття

Шумчанки приєднались до флешмобу «Зроби фото з хусткою»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.