У Тернополі – виставка світлин людей «золотого» віку (Фото)

Мотиваційна фотовиставка «Я НЕ БОЮСЯ СТАРІТИ» відкрилась сьогодні в Українському домі «Перемога». Її мета – протистояти ейджизму – трудовій дискримінації за віком.

Героями виставки стали «зрілі» люди, відвідувачі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг).

Фотовиставка створена в рамках соціального проекту #забутипровік. Герої світлин – пересічні українці віком 60+, які на власному прикладі доводять: незалежно від віку можна та потрібно бути успішними й цікавими. Загалом представлено 50 фото.

Щоб фотографувати молодих, не треба багато таланту. А от 60–70-річних сфотографувати так, щоб на знімках очі ближчали та життя вирувало, для цього потрібно мати особливу майстерність і смак, – йдеться у повідомленні Тернопільського міського територіального центру.
Вхід на фотовиставку вільний, триватиме з 5 по 8 грудня.

Фото: Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення

Попередня стаття

Тернопільських дорожників звинувачують у мільйонних зловживаннях

Наступна стаття

Тернополяни зворушили вальсом на фестивалі для людей з інвалідністю (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.