Концерт гурту “Тріода” перенесли через всеукраїнський день жалоби

Концерт гурту “Тріода” “Твій світ”, який мав відбутись сьогодні, 8 грудня, перенесли на 12 грудня 19:00 через всеукраїнський день жалоби. Його оголосив Президент України у зв’язку із пожежею в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, внаслідок якої загинули вісім осіб.

Усім доброго дня. Президент України 8 грудня оголосив день жалоби, Одеської трагедії. Щирі співчуття родинам, це в дійсності велике горе, тому ми змушені перенести концерт, – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці гурту у Фейсбук.

Опубліковано ТРІОДА – офіційною сторінкою Неділя, 8 грудня 2019 р.

Попередня стаття

Міст в гідропарку «Топільче» планують відремонтувати через два тижні

Наступна стаття

До уваги водіїв: рух авто через Гаївський міст перекриють

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.