Міст в гідропарку «Топільче» планують відремонтувати через два тижні

На черговій сесії Тернопільської міської ради виділено 450 тисяч гривень на капітальний ремонт пішохідного підвісного мосту в гідропарку «Топільче». Таке рішення прийняли за результатами звернень тернополян, які надійшли під час звіту міського голови та міської ради.

Як повідомляють в КП «Об’єднання парків культури та відпочинку», ремонтувати міст вже почали. Наразі міст закритий для проходу, адже там замінюватимуть усі металеві та дерев’яні конструкції.

Ремонт заплановано завершити уже за два тижні.

Нагадаємо, раніше КП «Об’єднання парків культури та відпочинку» визнало підвісний міст аварійним. Коли працівники підприємства замінювали частину дощок, то помітили, що прогнили металеві конструкції. Щоб убезпечити пішоходів, почепили попереджувальну табличку. Детальніше читайте «Плавати вміємо»: тернополяни ігнорують аварійний міст у парку «Топільче»

Попередня стаття

Напав на тернополянку з ножем та обікрав: рецидивіста судитимуть 

Наступна стаття

Концерт гурту “Тріода” перенесли через всеукраїнський день жалоби

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.