У Тернополі з маршрутки випав пасажир, бо водій не зачинив дверей

З переломом стегна та іншими травмами 6 грудня бригада швидкої допомоги госпіталізувала до лікарні чоловіка, 1953 року народження. Тернополянин травми отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпілий випав з салону маршрутного таксі. За попередніми даними, водій транспортного засобу рушив з місця, а двері не зачинив.

Чоловікові надали меддопомогу. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.

Ще одна автопригода того самого дня трапилась на автодорозі Броди-Тернопіль. Поблизу села Мшанець Зборівського району не розминулися автомобілі марок Daewoo Nexia та Lexus.

Порушення правил дорожнього руху – попередня причина зіткнення. Водій автомобіля Lexus не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, тому врізався в іншу іномарку.

У важкому стані до реанімаційного відділення потрапив пасажир Daewoo. У 39-річного тернополянина струс мозку, множинні садна, різані рани обличчя, травми грудного відділу хребта та підозра на перелом обох гомілкових кісток.

У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно статті 286 частина 2 ККУ.

Попередня стаття

Тристоронній годинник в Тернополі – лідер за кількістю сканувань через IT-додаток

Наступна стаття

На Тернопільщині на будівництві робітника переїхав кран

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.