Рух транспорту через Гаївський міст 13 грудня не обмежуватимуть

Завдяки оперативній та професійній роботі працівників ТОВ «Тернопіль Мостобуд» монтування балок прогонової будови на Гаївському шляхопроводі, що було заплановане на 10, 11 на 13 грудня, уже завершено. Про це повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Перекривати руху через Гаївський міст 13 грудня не будуть. Упродовж всього дня шляхопровід буде доступний для проїзду легкового транспорту.

Як повідомив директор ТОВ «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович, підготовку до монтажу балок робітники здійснювали з 6:00 год. ранку, тому їм вдалося швидше завершити виконання запланованого обсягу робіт.

Станом на 11 грудня на одній частині Гаївського шляхопроводу влаштовано 6 балок висотою 24 см., а для завершення реконструкції мосту необхідно змонтувати ще 10 таких балок, після чого на них влаштувати монолітну бетонну плиту перекриття, ізоляцію та асфальтобетон.

Оскільки фінансування з державного бюджету на проведення ремонту шляхопроводу  через залізничну колію на вул. Об’їзна в районі вул. Гайової так і не надходило, виконання робіт з реконструкції мосту буде продовжено вже в 2020 році.

Нагадаємо, 10, 11, та 13 грудня з 7:40 до 9:10 годин рух автотранспорту через Гаївський шляхопровід мали частково припинити, щоб змонтувати балки прогонової будови. Саме цей час для проведення робіт визначає Укрзалізниця відповідно до наявної можливості між курсуванням поїздів. До уваги водіїв: рух авто через Гаївський міст перекриють

 

Попередня стаття

Між Чистилівом та Глибочком – ДТП. Один загиблий, пʼятеро – в лікарні (Відео)

Наступна стаття

«Чекаємо результату не через 4 місяці, а до Нового року», – тернополяни про «нормандську зустріч» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.