Українець зізнався у вбивстві двох зборівчан у Польщі

10 грудня українець зізнався в жорстокому вбивстві двох земляків у Польщі. 36-річному Сергію С. вже оголосили звинувачення – вбивство з особливою жорстокістю, – повідомляє видання dziennikwschodni.pl.
Як кажуть місцеві жителі, українські робітники ніколи не створювали проблем. Все змінилося за останні тижні. Перш ніж вбивця потягнувся за ніж, він вирішив пограбувати своїх колег.
У понеділок, 2 грудня, він проник до їхніх кімнат та викрав 2400 злотих готівкою, а також речі на суму 50 злотих. Сергій С. у ніч з 7 на 8 грудня напав на працівників ферми. Зборівчанину Володимиру завдав 18 ударів ножем у груди та живіт, 5 ударів у груди та шию отримав працівник Петро. Обидва чоловіки загинули на місці.
Після вбивства злочинець забрав ще близько 200 доларів. Тіла залишив на місці злочину. Їх знайшли близько 13-ї години наступного дня. Тоді до Доброславова викликали швидку допомогу та поліцію. Лікар оголосив смерть, а офіцери почали збирати докази та шукати підозрюваного.
Вбивцю у стані алкогольного сп’яніння затримали того самого вечора. Його затримали на 48 годин. Як показав розтин, причиною смерті чоловіків стали численні поранення, нанесені ножем. У понеділок офіцери все ще обшукували довколишні дороги, намагаючись доповнити докази. Наступного дня підозрюваного забрали на довгий допит. Він зізнався у вбивстві. За рішенням Пулавського районного суду, 36-річний чоловік проведе наступні 3 місяці у слідчому ізоляторі. Йому загрожує ув’язнення на 12 років.
Нагадаємо, 8 грудня у розпліднику рослин, що між польськими Пачневолою та Доброславом, знайшли вбитими двох заробітчан з Тернопільщини.

Попередня стаття

Тернопільські підприємці об’єднуються для створення кластера медичного туризму (Відео)

Наступна стаття

Судитимуть водія, який спричинив смертельну аварію у Чорткові

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.