У Тернополі перерахують платіжки за гарячу воду й опалення

Жителям Тернопільської громади перерахують платіжки за теплопостачання та гаряче водопостачання у зв’язку зі зниженням ціни на газ для виробництва теплової енергії, зміни цін на електроенергію, водопостачання та водовідведення. Таке рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як ідеться в документі, перерахунок буде здійснений за жовтень, листопад та грудень. За ці місяці суми нарахувань стануть менші, тому тернополяни зможуть зекономити кошти.

За умови відсутності заборгованості за послуги сума перерахунку зараховується в рахунок майбутніх платежів. Якщо в споживачів є заборгованість, то їм буде погашено заборгованість.

Перерахунок платіжок КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» проведе автоматично, тому мешканцям не потрібно додатково нікуди звертатися.

Попередня стаття

Заступився за товариша: у центрі Тернополя поранили чоловіка

Наступна стаття

Втеча року: у Тернополі з лікарняного ліжка викрали підозрюваного в резонансній ДТП (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.