Заступився за товариша: у центрі Тернополя поранили чоловіка

Розбірки поруч із закладом громадського харчування завершилися реанімацією для одного з відпочивальників. З ножовими пораненнями до лікарні потрапив житель Тернополя, 1989 року народження.  
У потерпілого закрита черепно-мозкова травма, струс та колото-різана рана задньої стінки грудної клітки зліва та справа. Про пораненого чоловіка на лінію “102” повідомив лікар.
На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, дві компанії чоловіків відпочивали в одному з закладів громадського харчування в центрі міста.
Один з чоловіків вийшов на вулицю і попросив запалити цигарку в іншого відвідувача. Проте замість вогню чоловіка почали бити. Це побачив знайомий і заступився за товариша. Почалася бійка. І лише за деякий час один з гостей закладу почув пекучий біль у спині. Знявши куртку, помітив два поранення ножем.
Правоохоронці встановлюють всіх учасників конфлікту, опитують свідків та опрацьовують відео з камер спостереження.
Факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

 

Попередня стаття

«Файне зимове містечко» запрошує відвідати понад 30 заходів (Фото/Відео)

Наступна стаття

У Тернополі перерахують платіжки за гарячу воду й опалення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.