У Тернополі проведуть фінал Кубка України з футболу

Фінальний поєдинок Кубка України з футболу 2019-2020 планують провести в Тернополі 13 травня. 

Як повідомляє«Ternopil.eu», 13 грудня президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко побував із робочим візитом у Тернополі, де проінспектував готовність міського стадіону до проведення фіналу Кубку України.

Раніше в мережі з’являлася інформація, що Тернопіль можуть позбавити такого права через відсутність вишок для трансляції матчів на телебаченні, які є обов’язковою умовою для проведення змагань такого рівня.

Ситуацію прокоментував голова федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик. За його словами, стан стадіону детально вивчила інспекція, яка виявила деякі недоліки і вказала на необхідність їх усунення. Наразі у федерації футболу знають, яким нормам повинне відповідати поле і найближчим часом приведуть його у відповідність до стандартів.

Відомо, що існують проблеми з платформою для телетрансляцій, стадіон має недостатнє освітлення, а також не відповідає вимогам VIP-зона і зона для засобів масової інформації. На усунення всіх недоліків місцева влада виділить 5 мільйонів гривень.

Про те, що Тернопіль все таки прийматиме фінал Кубка, повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал на сторінці у Фейсбук. Наразі місто проводить перемовини з підприємствами, які зможуть виконати необхідні роботи.

Фото: прес-служба УАФ

Попередня стаття

Довідку про щеплення тернополяни можуть замовити онлайн

Наступна стаття

У ДТП зі шкільним автобусом на Тернопільщині є загиблий (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.