Меркушина з Підручним стали срібними призерами Різдвяної гонки

Тернопільські біатлоністи Анастасія Меркушина та Дмитро Підручний представили Україну на Різдвяній гонці у Ґельзенкірхені, на стадіоні Фелтінс-Арена. Гонка складалася з двох частин – мас-старту і гонки переслідування, участь у ній взяли 10 пар. За підсумками мас-старту Україна посіла третє місце, – передає Чемпіон.

На другу частину World Team Challenge, гонку переслідування, команди виходили з відставанням із мас-старту, що поділене було вдвічі. На першому етапі Меркушина відпрацювала чисто – піднялась на третє місце. А от Підручний одного разу промахнувся на другому етапі й естафету передавав уже четвертим. Далі Меркушина припустилась одного промаху й українці опустились на восьме місце з відставанням 26,7 секунди від лідера. Далі Анастасія і Дмитро підняли Україну на 4-е місце. На останньому етапі Підручний на вогневому рубежі відпрацював без промахів. У підсумку українці фінішували на 2-му місці.

Перше місце на змаганнях посіла двійка Ветле Шостад Крістіансен/Марте Ольсбу-Рейселанн (Норвегія).

1.  Ветле Шостад Крістіансен/Марте Ольсбу-Рейселанн (Норвегія)  32:40,9

2.  Анастасія Меркушина / Дмитро Підручний (Україна)  +25,7

3.  Анаїс Бескон / Антонін Гігонна (Франція)  +32,5

4.  Лаура Дальмайер / Філіпп Наврат (Німеччина 1)  +33,1

5.  Доротея Вірер / Лукас Гофер (Італія)  +1:03,4

6.  Ліза-Тереза Гаузер / Фелікс Ляйтнер (Австрія)  +1:03,9

7.  Лена Хеккі / Беньямін Вегер (Швейцарія)  +1:04,3

8.   Маркета Давідова / Міхал Крчмарж (Чехія)  +1:10,5

9.  Деніз Геррманн / Бенедикт Долль (Німеччина 2)  +1:48,2

10.  Катерина Юрлова-Перхт / Матвій Єлісєєв  +2:50,1

Попередня стаття

До 1 травня тернополяни мають обрати форму управління будинком

Наступна стаття

Як уберегтись від злодіїв під час різдвяних свят – радять поліцейські

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.