У парку в Заліщиках зʼявились оригінальні годівнички (Фото)

Годівнички розмістили на деревах у Нижньому парку в Заліщиках. Їх виготовили учні шкіл з усього району. Годівнички виконані з дерева та пластику, оформлені мішковиною та іншими підручними матеріалами. Про них у соцмережі Фейсбук повідомила Олена Терен:

Такі чудові ориґінальні годівнички з’явилися у нижньому парку! Вдячність за роботу і турботу, за творчий підхід! Вони прекрасні. Тож прохання до всіх, друзі! Йдучи у парки, не забудьте прихопити щось смачненьке для птахів. Вже днями синоптики обіцяють зниження температури повітря, морози, отже, треба буде підгодовувати пернатих.

Напевно, робота учнів. Велика дяка їм. Пташечкам в поміч і естетично дуже. Ще б собачі будки зробити для безпритульних песиків. Було б по-людськи. Та й парк прикрасили б, – написала в коментарях Наталя Тартачник-Топорницька.

Також жінка додала, що її бабуся вчила розвішувати сало на нитці, бо для синичок це – делікатес. Однак воно має бути не солене.

Я синичкам підготую сала… Колись вчителька навчала, що синички люблять сало… Сало – не проблема. Синичок шось не видко, як колись, – написав Степан Василенко.

Попередня стаття

Гороскоп 2020: чого очікувати знакам зодіаку в рік Щура

Наступна стаття

На Борщівщині 21-річний хлопець виніс чоловіка з палаючого будинку (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.