Хто винуватець бійки в магазині на Монастирищині – зʼясовує поліція

Кілька заяв від жителів села Швейків Монастириського району надійшло в місцеве відділення поліції. У кожного зі скаржників своя версія про правопорушення.

Наприкінці року на лінію “102” звернувся власник крамниці села Швейків і заявив, що місцевий мешканець увірвався в його торговий заклад, побив стелажі та наніс тілесні ушкодження продавцю закладу. Суму збитків він оцінив у 50 тисяч гривень. Нападник був незадоволений тим, що в магазині торгують алкоголем. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 125 ККУ. Проте вирішується питання про перекваліфікацію провадження згідно статті 296 ККУ – хуліганство.

Продовжилася суперечка 2 січня. 58-річний учасник проведення АТО звернувся до лікарні з тілесними ушкодженнями. Потерпілий заявив, що його побив односельчанин, нанісши близько тридцяти ударів молотком.

Така реакція, за словами чоловіка, була на його протест щодо продажу селянам спиртного в крамниці.

Проте власник магазину написав зустрічну скаргу і повідомив, що в приміщення зайшов чоловік у військовій формі. Кинув у господаря відро з рибою, а після цього схопив лопату без ручки та замахнувся для удару. Господар крамниці захищався і як результат отримав поріз долоні.

Після цього відвідувач почав тікати з лопатою, але послизнувся на вулиці та впав, вдарившись головою в бордюр, – розповідає власник магазину.

Чоловіка госпіталізували. Медики райлікарні Монастирисьок констатували у нього струс головного мозку, рвано-забійну рану лобової та потиличної ділянки голови.

Звернувся із заявою про напад до поліції і власник крамниці.

Яка з версій відповідає дійсності, встановить слідство. За попередніми даними, у власника магазину є усі документи на роботу торгового закладу, а також ліцензії, видані податковою, для торгівлі алкоголем. Триває слідство.

Учора в соцмережі Фейсбук зявився пост доньки учасника АТО, яка заявила, що її батька побив молотком по голові власник магазину.

Дивіться, як побив мого батька, воїна АТО місцевий дєлок Коржановський Микола. Молотком по голові!!! Тато бореться проти…

Опубліковано Ланусею Макаренко Четвер, 2 січня 2020 р.

Попередня стаття

У Підволочиську чоловік крав парфуми та продавав їх дешевше

Наступна стаття

У шести відділеннях поліції на Тернопільщині – нові керівники

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.