Рятувальники Тернопільщини отримали сучасні пожежні автомобілі (Відео)

Урочистості з цієї нагоди відбулись у четвер, 9 січня. Варто відзначити, що на закупівлю машин використано понад 20 мільйонів гривень. Автомобілі працюють на базі МАЗ-530927 і використовуватимуться для потреб ДСНС на території Зборівського, Заліщицького, Бучацького районів та у місті Тернопіль.

Аби полегшити вашу нелегку службу, передаю для використання придбані за державний кошт пожежно-рятувальні автомобілі, обладнані необхідним для ліквідації надзвичайних ситуацій обладнанням. Знаю, що вони потраплять у руки справжніх професіоналів й невдовзі заступлять на чергування у тих населених пунктах Тернопільщини, де в них є потреба, – звернувся до присутніх рятувальників  голова облдержадміністрації Ігор Сопель.

Очільник пожежно-рятувальної служби Тернопільщини Віктор Маслей від імені рятувальників краю подякував керівництву області, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та всім причетним до модернізації пожежно-рятувальної служби й зазначив, що за останні кілька років Тернопільська область вже одержала, разом з сьогоднішнім, 16 сучасних пожежно-рятувальних автомобілів.

Попередня стаття

На Тернопільському ставі 27-річний чоловік провалився під лід

Наступна стаття

За минулу добу в трьох аваріях на Тернопільщині травмувались люди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.