За минулу добу в трьох аваріях на Тернопільщині травмувались люди

Три ДТП трапились на дорогах міста й області за минулу добу 9 січня.
Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоями до лікарні госпіталізували тернополянку, 1961 року народження. У Тернополі на вулиці Микулинецька о 6:30 жінку збив водій автомобіля SUBARY FORESTER. 36-річного водія перевірили на вміст у крові алкоголю.
Ще одна автопригода з потерпілими трапилась між селами Підгайчики та Долина Теребовлянського району. На трасі Теребовля-Білобожниця водій автомобіля ROVER 75, здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в DAEWOO SENS.
У результаті удару до лікарні потрапив кермувальник DAEWOO. У нього – закритий переломом грудини, відкритий переломом надколінника та інші травми. У пасажирки того ж авто медики констатували перелом ключиці та забої, але жінка від госпіталізації відмовилася. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.
Про чергову автопригоду на лінію “102” повідомив лікар Тернопільської райлікарні. На перехресті доріг Тернопіль-Львів-Рава-Руська та обхід м. Тернопіль водій автомобіля BMW не зупинився на вимогу знаку “Стоп” та зіткнувся з Renault. Як результат – травми отримали пасажири з обох іномарок.
Усі автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

 

Попередня стаття

Рятувальники Тернопільщини отримали сучасні пожежні автомобілі (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі виступить виконавець хітів «Василина» та «Золото Карпат» Іван Попович (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.