На Тернопільщині на хабарі спіймали жінку, що «допомагала» скласти іспит з водіння

За успішне складання іспиту з водіння мешканка Тернопільського району отримала хабар. За це відповість у суді, – повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Стосовно жінки Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 369-2 КК України (зловживання впливом).

Досудовим розслідуванням встановлено, що посередниця пообіцяла двом учням автошколи успішно скласти іспити з водіння. Через знайомих мала домовитись з працівниками сервісного центру. За це вимагала хабар – 6 400 грн.
Протиправну діяльність громадянки щодо отримання нею неправомірної вигоди викрили спільно працівники Тернопільської місцевої прокуратури та Тернопільського управління ДВБ Національної поліції України.
Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено  їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369-2 КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Попередня стаття

Тернопільських панянок запрошують на корисну зустріч з жіночим лікарем

Наступна стаття

Шахрай виманив 365 тисяч гривень, які збирали на лікування потерпілих від вибуху дітей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.