Тернополяни жертвують кошти на добрі справи спільно з благодійним фондом «Покрова» (Відео)

Добро від небайдужих. Цьогоріч благодійний фонд «Покрова» відновив на Тернопільщині свою діяльність.

Його засновники, Іван Чайківський з дружиною Тетяною, провели першу доброчинну акцію для вихованців Бережанської школи-інтернату. У переддень Водохреща подружжя завітало до дітей з кулінарним майстер-класом і подарунками.

Спортивний інвентар, канцтовари, книги, солодощі та фрукти придбали завдяки покупцям мережі магазинів «Студія м’яса». Із середини грудня до збору коштів, який ініціював фонд, долучились понад 6000 людей. Загалом накопичили близько 17 000 гривень.

Десь 1,5 місяця ми готувалися до збору коштів, до цього долучилися всі покупці нашої мережі «Студія м’яса», кожна людина за бажання могла брати участь у зборі коштів, – сказала  голова благодійного фонду «Покрова» Тетяна Чайківська.

Об’єднання «Покрова» було створене у 2012 році. Левову частку витрат ніс його фундатор Іван Чайківський. Шукав механізми організації роботи, бо знає, що людям це необхідно.

Зараз ми бачимо, що настав той момент, коли потрібно відновити фонд. Через мережу магазинів «Студія м’яса» ми почали збирати кошти від пожертв благодійників і на сьогоднішній день зібрано близько 17 тисяч гривень, – зазначив народний депутат України Іван Чайківський.

Продавчиня Світлана зізнається, часто у касі бракує дрібних грошей чи копійок для решти. Ці кошти можна залишити на спеціальній бонусній карті. За бажанням покупців їх використовують під час наступної покупки, а можуть одразу надіслати у благодійний фонд.

 «Студія м’яса» тут є код, тут анкетка заповнюється, і тоді розраховуються, картка накопичує бонуси і їх можна спрямувати на благодійний фонд або за бажанням клієнта, – розповіла касир у «Студії м’яса» Світлана.

Відвідувачі магазину «Студія м’яса» знають про корисні перерахунки, тож охоче підтримують ініціативу й з радістю роблять пожертви.

Зараз в основному люди залишають копійки, а так піде на корисну справу, – покупець Наталя.

Дітям бідним все потрібно пару копійок дати. Ми здорові, ще годні, ще заробимо, та мусимо дати трошки їм, – покупець Петро.

Придбавши якісний товар, споживачі приєднуються до доброї справи, – каже засновник фонду «Покрова» Іван Чайківський. Тож закликає людей бути добродушними.

Думаю, що далі ми будемо старатись побільше запрошувати людей, щоб долучалися до нашого фонду і спільно з нами щоб могли робити більше добрих справ, – сказав народний депутат України Іван Чайківський.

Перша ініціатива відродженого фонду – свято для дітлахів, яке відбулась завдяки зусиллям усіх мешканців Тернопільщини. Очі школярів сяють, а це означає, що внесок кожного – немарний.

 

 

Попередня стаття

Аварія біля Почапинців: водій помер, у ще одного учасника ДТП – важкий перелом (Фото)

Наступна стаття

Тернопільських панянок запрошують на корисну зустріч з жіночим лікарем

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.