Крик і бійка – у тернопільському тролейбусі. Кондуктор вигнала пасажира, той вдарив її по голові (Відео)

З криком і бійкою. Пасажира, який перевозив сумки зі скляною тарою у тролейбусі№3, вигнала кондуктор. Подія трапилась близько 8 години ранку 29 січня.
На відео, знятому пасажирами, видно, як жінка викидає багаж, чути звук скла, яке, за словами очевидців, побилось. Як зазначили пасажири, за багаж чоловік хотів заплатити, однак кондуктор сказала, що він їхати не може, бо забруднює салон транспорту.
Як зазначили у КП «Тернопільелектротранс», працівниця пояснила, що чоловік оплачувати за перевезення багажу не хотів. Між людьми виникла бійка. Жінка впала. Коли пенсіонер виходив з тролейбуса, то вдарив її по голові.
Кондуктор написала заяву в поліцію про побиття, – повідомили у КП «Тернопільелектротранс».

Журналісти інтернет-телебачення «МедіаТОР» надіслали у КП «Тернопільелектротранс» запит для роз’яснення ситуації. Деталі – згодом.

Фото: ілюстративне

Попередня стаття

На Бандери затори через ДТП (Фото)

Наступна стаття

Смерть 5-річної дівчинки від щурячої отрути у Чорткові не підтвердилась

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.