Сніжана Єгорова презентує нову книгу на майстер-класі для тернополянок

«Життя потрібно влаштовувати доти, доки воно не почне задовольняти тебе!» – девіз теле- і радіоведучої, акторки Сніжани Єгорової. Яскрава зустріч з відомою українкою чекає на тернополянок 30 січня.

На майстер-класі «Чого хоче жінка» письменниця презентуватиме свою нову книгу «ВОНА. Чому швейцарський годинник завжди показує точний час».

Книжка написана для соціально активних, успішних, креативних і орієнтованих на сімейні цінності жінок, які розуміють, що саме вони – двигун прогресу, джерело розвитку і процвітання в суспільстві. Книга оформлена знаковими ілюстраціями і є закликом до розвитку і розуміння соціальної значущості жінок України. Кожна сторінка стала закликом до поліпшення якості життя суспільства в цілому і формування нових цінностей, які дадуть нашим дітям шанс пишатися власною країною, – розповіла Сніжана Єгорова.

Організатором майстер-класу є регіональний керівник Всеукраїнської платформи «Жінки в бізнесі», голова ГО «Лебедівна» Ольга Навроцька.

Вона вважає, що тернополянкам буде цікаво почерпнути професійний і життєвий досвід Сніжани Єгорової, адже гостя – талановита акторка, теле- і радіоведуча, авторка ідеї, режисер і саунд-продюсер мюзиклу «Океан ніжності і любові», авторка і продюсерка телепроєкту GOROD S, лідерка громадської організації, яка захищає права жінок і дітей України, ініціаторка і активна учасниця зміни законів у сфері сімейного права і протидії домашньому насиллю, письменниця, менторка з ораторського мистецтва та практики публічних виступів і щаслива мати п’ятьох дітей. Саме тому розмова з нею буде цікавою та корисною.

Зустріч відбудеться у ресторані «Avalon Palace», початок – о 17.30 год.

Вартість квитка – 450 грн, у вартість входить ціна примірника книги (300 грн).

Квитки можна замовити за номером: 0976262812

Попередня стаття

Смерть 5-річної дівчинки від щурячої отрути у Чорткові не підтвердилась

Наступна стаття

Нові очільники райдержадміністрацій – у Шумську та Гусятині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.