На Бережанщині 19 навчальних закладів закрили на карантин

У Бережанському районі всі школи закрили на карантин до 5 лютого.

За словами начальниці відділу освіти Бережанської райдержадміністрації Наталя Бабій, таке рішення прийняли на засіданні протиепідеміологічної комісії. Про це 30 січня повідомив телеканал UA: Тернопіль.

Загалом у Бережанському районі призупинили навчання 19 закладів. У Бережанах не працюватиме лише одна школа, в інших трьох – по одному класу.

Також у Бережанському районі закрили усі школи і садочки Саранчуківської сільської об’єднаної територіальної громади, де навчається 288 учнів. З них майже 22% – хворі.

На Тернопільщині через грип не працює 28 навчальних закладів.

За словами епідеміолога Марії Павельєвої, зараз в області понад 2800 школярів хворих на грип і ГРВІ. Загалом у школах Тернопільщини навчається 110 тисяч дітей. Всіх людей, хворих на грип і ГРВІ в області – 7368.

Попередня стаття

У Шумську речі із соціального контейнера передали дітям (Фото)

Наступна стаття

Збитки від незаконної вирубки лісу на Зборівщині сягають 260 тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.