У Шумську речі із соціального контейнера передали дітям (Фото)

Іграшки, книги та одяг для дітей зібрали небайдужі мешканці Шумська. Для цього у приміщенні міської ради встановили соціальний контейнер, куди усі охочі мали змогу віднести речі.

Частину іграшок і канцтоварів з контейнера вже передали для Великоіловицького та Онишковецького навчально-виховних комплексів, зокрема для дошкільнят.

Шумська міська рада розпочала благодійний збір минулого року, щоб допомогти малозабезпеченим сімʼям, тим, які опинились у складних життєвих обставинах.

Щиро вдячні усім, хто долучається до доброї справи. Усі, хто бажає поділитися власними речами, велике прохання приносити у контейнер лише у гарному стані, без дефектів: чистий дитячий одяг та взуття, дитячі книги та іграшки (крім м’яких)! Акція триває, робити добрі вчинки ніколи не пізно! – звернулись працівники міської ради до шумчан.
Контейнер встановлений на першому поверсі міської ради. Принести речі і долучитись до акції може кожен.

Попередня стаття

«Допомагали хворим дітям, а нажились шахраї». Мама обпеченого хлопчика у розпачі (Відео)

Наступна стаття

На Бережанщині 19 навчальних закладів закрили на карантин

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.