«Швидше стануть чоловіками», – тернополяни про призов до армії з 18 років (Відео)

У 2020 році чоловіків призиватимуть на строкову службу в армію з 18 до 27 років. Указ про це 16 січня підписав Президент України Володимир Зеленський.

Призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, – йдеться у документі.

Призови мають відбутися y квітні-червні та жовтні-грудні.

Нагадаємо, з 2015 року на військову службу набирали чоловіків віком від 20 до 27 років, відповідно до указів п’ятого президента Петра Порошенка. До цього до лав Збройних сил та інших військових формувань брали осіб, яким виповнилося 18 років.

Що думають тернополяни з цього приводу, – дивіться у проєкті «Власне бачення» інтернет-телебачення МедіаТОР.

Попередня стаття

Родичі псевдо безхатька вимагають покарання медиків (Відео)

Наступна стаття

Жителька Тернопільщини, яка зараз в Китаї, спростовує міфи про коронавірус (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.