Родичі псевдо безхатька вимагають покарання медиків (Відео)

Родичі 76-річного чортківчанина звинувачують медиків за невчасне надання меддопомоги. З відповідною заявою звернулися до відділку поліції.

Поліцейські наразі отримали заключення медиків про причину смерті пенсіонера.

– За результатами розтину встановлено, що потерпілий помер внаслідок гострої легеневої недостатності, яка супроводжувалася плевритом і пневмонією невизначеного ґенезу, – розповідає старший слідчий слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Інна Вівчар.

Зазначимо, 29 січня чоловік йшов навідати дочку. Дорогою йому стало погано, він втратив свідомість. Знайшли його перехожі у заростях. У брудному вигляді його швидка доставила до Чортківської міської районної лікарні.

За словами родичів, у медустанові лікар сказав, що будь-якої допомоги не надаватимуть особі, яка перебуває в неохайному вигляді. Так потерпілий пробув у санпропускнику 27 годин. Згодом його таки забрали в реанімаційне відділення. Першого лютого чоловік помер.

Правоохоронці припускають, ймовірно, через пізнє надання меддопомоги все-таки настала смерть 76-річного жителя Чорткова.

-Будуть перевірятися відомості, які надані потерпілою стороною і відомості, які надаються мед закладом. Поліцейські візьмуть до уваги графіки чергувань, оскільки 30 січня чоловіка доставила до лікарні швидка. Відповідальність будуть нести і чергові лікарі у приймальному відділенні, а також, якщо людина була госпіталізована, то й лікуючий лікар, – зазначила Інна Вівчар.

Слідчі Чортківського відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за частиною 1 статті 140 ККУ.

Попередня стаття

На Тернопільщині пара святкує 60 років подружнього життя (Фото)

Наступна стаття

«Швидше стануть чоловіками», – тернополяни про призов до армії з 18 років (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.