Найкрасивіша в 60. У Тернополі змагались пенсіонерки (Фото)

У Тернополі вперше провели конкурс «Краса елегантного віку». У Тернопільському обласному драматичному театрі вісім пенсіонерок, віком від 60 до 73 років, дефілювали, танцювали та відповідали на запитання. Кожна з них отримала свій титул та корону, а глядацькі симпатії отримала найстарша учасниця Галина Стасіна.

– Театр загорівся аншлагом та гучними оплесками глядачів, що прийшли подивитись конкурс красунь бабусь! Вісім учасниць палко та з відповідним темпераментом продемонстрували своє вміння долати сценічні перешкоди, дивуючи веселою і впевненою поведінкою елегантних панянок, – написали на сторінці «Краса елегантного віку».

Зазначимо, до конкурсу готувалися два місці. Захід організували Тернопільський міський територіальний центр та Молодіжна ініціатива «Файні внуки».

 

 

Світлини зі сторінки у Фейсбуці Тернопільський міський територіальний центр та офіційної сторінки міського голови Сергія Надала.

Попередня стаття

Мороз і хуртовина: про погіршення погодних умов попереджають тернопільські рятувальники

Наступна стаття

Кінотеатр “Сінема Сіті” в Тернополі закривають на ремонт

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.