У Тернополі люди вийшли на протест: вимагають справедливого суду для наркоторговців (Відео)

Під стінами Тернопільського міськрайсуду зібралися люди на акцію протесту. Вимагають справедливого суду для наркоторговців.

– Ми не хочемо, щоб знову діти сходили з розуму і вмирали! Щоб знову наркоторговці були на волі за гроші! Ми вимагаємо справедливого суду, – скандують учасники акції.

Учасники акції хотіли перекрити дорогу. Начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол зателефонував організаторам і попросив не створювати перешкод для жителів міста. Також запропонував створити ініціативну групу і прийти на діалог, аби сприяти розслідуванню справи щодо наркоторговців та рохповсюдження наркотичних речовин у Тернополі. Зустріч має відбутися в п’ятницю о 9 год ранку в актовому залі ГУНП.

Зазначимо, нещодавно правоохоронці викрили і затримали ціле угрупування, що займалося виготовленням і розповсюдженням наркотичних речовин на території України. Тернопільським міськрайонним судом обрано запобіжні заходи: сімом підозрюваним – тримання під вартою із можливістю внесення застави, суми яких від 420 тисяч гривень до 1 мільйона 51 тисячі гривень. Ще двох учасників судді відправили під домашній арешт.

Попередня стаття

Жителька Тернопільщини, яка зараз в Китаї, спростовує міфи про коронавірус (Відео)

Наступна стаття

«Пасажир був неадекватним, кондуктор заяви не написала»: у «Тернопільелектротранс» пояснили причини бійки в тролейбусі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.