Водій, що висадив дівчаток з багатодітної сімʼї, може відповісти за дрібне хуліганство

Правоохоронці перевірятимуть дії водія, який не пустив двох сестер-підлітків до рейсового автобуса «Рівне-Чернівці». Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Двоє дівчат з багатодітної родини мали пільгові квитки, які придбали в касі автовокзалу Тернополя, але їм відмовили у проїзді. Чому – зʼясовує поліція.

Кермувальника можуть притягнути до адмінвідповідальності за дрібне хуліганство – за нецензурну лексику до дітей.

Правоохоронці залучать до перевірки представників укртрансбезпеки, які дадуть оцінку діям водія. Цей факт внесений до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Нагадаємо, днями дівчаток віком 14 і 15 років не впустили до рейсового автобуса, бо вони придбали квитки за пільгою багатодітної родини, – повідомив Терен.

Щасливої дороги!» «Рівне-Чернівці». Саме такий напис є на квитку, що придбали мої дві старших дочки за посвідченнями багатодітної сім’ї у касі Тернопільського автовокзалу. Та власник автобуса, побачивши ці квитки, прямим текстом послав дітей. Старша дочка сказала, що він не має права так вчиняти і звернулася до касира, щоб вияснити причину. Касирка пояснила, що вона нічого не знає і відправила дітей до диспетчера, – розповіла мама дівчат Luda Sagaydak.

У результаті водій-нахаба так і не пустив дітей до автобуса. Він вимагав заплатити, попри наявність квитків.

Змилувався його колега, який був присутній в цій ситуації. Взяв дівчат до себе в автобус і сказав заплатити лише по 25 грн. Де справедливість? Чому мають принижувати дітей з багатодітних сімей? (Дочки поверталися додому після змагань. Старша – студентка, молодша – школярка), – обурилась жінка.

Попередня стаття

«Пасажир був неадекватним, кондуктор заяви не написала»: у «Тернопільелектротранс» пояснили причини бійки в тролейбусі

Наступна стаття

Тернополянка розшукує рятувальницю своєї дочки, яку прийняли за наркоманку в потязі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.