Мотузка в’їлася до глибоких ран. У Теребовлі врятували собаку, яку залишив нелюд

У Теребовлі невідомий прив’язав собаку тюковою мотузкою, і залишив. Чотирилапого знайшов Kolunuch Kolya і зняв відео, аби показати звірство нелюдів. Мотузка в’їлася собаці в шию до глибоких ран. Припускають, собака уже тиждень була прив’язана.

– Як так можна , хіба не грезе совість, як таких виродків земля носить! Хай Бог поможе знайти собачці хороших господарів, – пише під дописом у соцмережі Таня Гаврилюк.

Чоловік, який знайшов біднягу, забрав його додому, нагодував, зробив перев’язки. Наступного дня відвів до ветеринара.

– Взяв до себе нагодував і обробив рану, бо дуже глибока. Не можу довго тримати, бо в мене великий підбуль. Буде мучити біднягу, а мені в Польщу треба їхати, – пише Kolunuch Kolya.

Незадовго собаку забрали на перетримку. Світлинами з нового життя чотиралопого ділиться в соцемережі Маша Жук.

– Собака зараз на перетримці у знайомої. Кожного дня їжджу до неї допомагати перев’язки робити, бо собака складна, люди, які прив’язали її, зламали психіку, – пише інтернет-телебаченню МедіаТОР Маша. 

Незабаром, після повного одуження, Кері, таку кличку дали собаці, заберуть до себе нові господарі.

Фото з соцмережі

Попередня стаття

«Сидів у заведеному авто», – мешканця Збаража, якого шукав батько, знайшли мертвим

Наступна стаття

Памперс і суміш. У Тернополі у “вікні життя” залишили немовля

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.