«Вʼїзд у центр зробити платним», – тернополяни про порятунок міста від заторів (Відео)

Патрульні поліцейські Тернопільщини поділились ідеями як зменшити затори у Тернополі. Про це йдеться в матеріалі на сайті «20 хвилин».

Як навести порядок із заторами в місті розповіли начальник управління патрульної поліції в області Богдан Шевчук та начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в області Андрій Петрук.

На вул. 15 Квітня і Микулинецькій хочуть забрати пішохідні переходи, а для транспорту зроблять «зелену хвилю», щоб він не зупинявся на кожному світлофорі, а проїжджав одним потоком. На вул. Руській, від «політеху» до Універмагу, зроблять односторонній рух.
Паркувальні місця на правій смузі на вул. Живова заберуть, таким чином звільнять її для руху громадського транспорту. На вул. Замковій хочуть зробити парковку та збільшити кільце біля «шостого» магазину тощо.
Патрульні наголошують, що вони досліджують ситуацію та вносять пропозиції на розгляд міськради.
Як зменшити затори в місті ми запитали тернополян. Що вони думають з цього приводу, – дивіться у проєкті «Власне бачення» інтернет-телебачення МедіаТОР.

Попередня стаття

Памперс і суміш. У Тернополі у “вікні життя” залишили немовля

Наступна стаття

Заборгував працівникам понад мільйон зарплати: у Тернополі судитимуть керівника підприємства

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.