Десять і сім років тюрми. Суддя виніс вирок у вбивстві тернополянина Віталія Гнатишина

У Тернопопільському міськрайонному суді відбулося останнє засідання в справі про вбивство тернополянина Віталія Гнатишина. Суддя Юрій Дзюбановський зачитав вирок обвинувачуваним Сергію Терендиху та Володимиру Біляшевичу.

Десять років позбавлення волі для Сергія Терендеха та сім – для Володимира Біляшевича. Такого покарання домагалася прокурорка під час дебатів у суді 30-го січня, повідомляє Суспільне. Тернопіль.

Вимогу прокурорки Ірини Єдинак підтримали захисники родини загиблого Павло Варода та Олексій Скакун.

Адвокат Володимира Біляшевича вимагав для свого підзахисного пом’якшувального вироку.

Адвокати Сергія Терендеха Володимир Твердохліб та Юрій Демкович наполягали, аби з їх підзахисного зняли обвинувачення у вбивстві Віталія Гнатишина.

Нагадаємо, Віталія Гнатишина побили в 2018 році в ніч на 30 червня біля нічного клубу “Алюр” у Тернополі. Поліція затримала двох підозрюваних у скоєнні злочину — 24-річного Сергія Терендеха та 25-річного Володимира Біляшевича.

Сергію Терендеху інкримінувала дві статті кримінального кодексу України: хуліганство, скоєне групою осіб і умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

Володимиру Біляшевичу інкримінували три статті: погроза вбивством, хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, носіння вогнепальної зброї без передбаченого законодавством дозволу. Володимир Біляшевич перебував під домашнім арештом. Сергій Терендех знаходився в Чортківському слідчому ізоляторі.

Фото з сайту 20 хвилин

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік сітками виловлював червонокнижну рибу

Наступна стаття

Тернополянка з бабусею зв’язала для бійців п’ятдесять пар шкарпеток (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.