Тернопільські флорболісти від початку сезону зіграли 71 матч без поразок (Відео)

71 матч – без поразок. Від початку сезону тернопільський флорбольний клуб «Вікторія» лише раз поступився суперникові.

Ми раді, що відіграли три тури Чемпіонату України з флорболу в категорії дітей до 13 та 15 років, зокрема повернулись з третього туру в Ужгороді. Там зіграли 5 матчів, всі 5 перемогли. І в категорії U-13 також зіграли 3 матчі і всі перемогли. Загалом у нас зараз в команді U-15 13 матчів без поразок і без нічиїх, на першому місці в турнірній таблиці, і команда U-13 також перша, – розповів тренер флорбольного клубу «Вікторія» Михайло Королик.

Це нагорода кращого гравця матчу проти команди «Янтар» з Новояворівська. Це була напружена гра. Мені сподобалось в суперниках те, що вони знають, що ми сильна команда, вони хотіли в нас виграти. В нашій команді мені сподобалось те, що після першого періоду ми змогли зібратись і вирвати цю нелегку перемогу, – сказав бомбардир команди «Вікторія» в категорії U-15 Степан Березівський.

Цю нагороду в Ужгороді я здобув проти команди «Лемберг Геліус». Її дають кращому гравцю, який проявив себе в матчі. Найбільше ми зараз готуємось до турніру, який відбудеться у Швеції. Він дуже престижний, тому що там дуже багато команд, велика конкуренція і перемога на такому турнірі дасть великий досвід та емоції, – зазначив нападник команди «Вікторія» в категорії U-13 Максим Шевʼяк.

Наші діти в усіх категоріях, починаючи з 8 років, вчаться, їздять на закордонні міжнародні турніри. Зараз ми привезли дітей зі Швеції маленьких, які вже також отримали європейський досвід, – розповів тренер флорбольного клубу «Вікторія» Михайло Королик.

Попередня стаття

Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік сітками виловлював червонокнижну рибу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.