На Тернопільщині неповнолітній зберігав наркотики

 На Шумщині у 17-річного хлопця знайшли наркотичні речовини. Поліцейські вилучили пляшку з коноплею.

Правоохоронці перевіряли один із населених пунктів району, і в одному із нежилих будинків виявили речовину, схожу на наркотичну. Правоохоронці встановили, кому належить сховок. Заборонену речовину зберігав 17-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, будинок належить його родичам і там тривалий час ніхто не проживає, повідомляє Досьє 102.

Зі слів хлопця, він знайшов рослини восени, зібрав, висушив їх і зберігав для власного споживання. Загальна вага вилученого – близько 450 грамів. Правоохоронці направили пляшку з подрібненою речовиною на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Даний факт поліцейські внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 309 частина 1 ККУ –  Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Слідство триває.

 

 

Ліля Антоляк

Попередня стаття

У Тернополі зʼявиться новий автобусний маршрут (Фото)

Наступна стаття

Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.