Допоможіть одужати онкохворому Давидку з Тернополя

Фінансової допомоги небайдужих потребує 3-річний Давид. У маленького тернополянина діагностували злоякісну пухлину печінки – гепатобластому. Дитину відправляють на лікування у Київ.

“Сьогодні в мого похресника 3-х років діагностували злоякісну пухлину печінки (гепатобластому). Їх відправляють в Київ на лікування. Потрібні немалі кошти на обстеження і лікування. Якщо у вас буде така можливість, давайте разом підтримаємо їх, вони без нас не справляться! Дякую”, – написала у “Фейсбуці” хресна мати хлопчика Альона Романюк.

Реквізити:

Номер карти “Монобанк” 5375414118639045 (Яворівська Євгенія) або

карта “ПриватБанк” 5168 7427 1548 1507 (Романюк Альона).

У призначенні платежу просять вказувати “благодійність для Давида”, щоб надходження не оподатковувалися.

Попередня стаття

Водіїв без документів не штрафуватимуть: тернопільські поліцейські показали роботу додатка «Дія»

Наступна стаття

На Тернопільщині поліціянта-хабарника затримали на гарячому (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.