На Тернопільщині поліціянта-хабарника затримали на гарячому (Фото)

Чотириста доларів вимагав поліцейський у жителя Тернопільщини. Гроші працівник сектору реагування патрульної поліції просив за допомогу у вирішенні питання, яке входило до його компетенції.

Про вимагання неправомірної вигоди чоловік повідомив у відповідні інстанції.

За словами т.в.о. начальника Тернопільського управління ВБ України Олександра Мерени, гроші потрібно було заплатити за повернення заявнику водійських прав. За вирішення цього питання працівник сектору реагування хотів 400 доларів.

Під час проведення спецоперації працівники внутрішньої безпеки спільно з ДБР та службою безпеки під процесуальним керівництвом обласної прокуратури хабарника затримали в момент передачі обумовленої суми.

Вирішується питання про оголошення правоохоронцю підозри згідно статті 368 частина 3 ККУ – Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Службове розслідування проводить дисциплінарна комісія ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Допоможіть одужати онкохворому Давидку з Тернополя

Наступна стаття

Вийшла з дому і не повернулась. Допоможіть знайти тернополянку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.