На Полтавщині – сутички між поліцією і противниками евакуації українців з Китаю (Відео)

У Нових Санжарах Полтавської області люди перекрили дорогу і протестують проти того, щоб туди привезли евакуйованих з китайського Уханю українців. Тим часом на в’їзд до міста почали звозити військових на автобусах та бронеавтомобілі. Про це повідомляє «24 канал».

У Нових Санжарах почалися сутички поліції і місцевих жителів, які протестують проти прибуття евакуйованих з китайського Уханя. Зокрема, власників автомобілів закликають збиратися біля військового санаторію Нацгвардії у Нових Санжарах.

Інформація про те, що туди начебто мають привезти евакуйованих з Китаю українців, напередодні поширилася у соціальних мережах та ЗМІ. Пізніше інформацію, що саме туди повезуть евакуйованих, підтвердив Президент України Володимир Зеленський.

Пізніше місцеві власними автівками, вантажівками і навіть транспортом перекрили дорогу так, щоб не можна було проїхати.

Станом на ранок 20 лютого людей зібралося ще більше. Між протестувальниками та правоохоронцями вже виникли невеликі сутички. Останні почали розштовхувати автівки, якими місцеві заблокували дорогу.

На в’їзд до злітної смуги у Харкові прибули автобуси оперативно-рятувальної служби, а також у захисних костюмах очікують медики.

Попередня стаття

Евакуйованих з Китаю українців не повезуть на Тернопільщину

Наступна стаття

Тернополяни йдуть на площу Євромайдану, аби вшанувати Героїв Небесної Сотні (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.