Евакуйованих з Китаю українців не повезуть на Тернопільщину

Евакуйованих з Китаю українців не повезуть на Тернопільщину. Про це сьогодні зазначили на сайті МВС України.

На борту повітряного судна авіакомпанії “SkyUp”, яке сьогодні зранку приземлилось в аеропорту “Бориспіль”, перебувають 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі.

Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх мають доправити на територію медичного центру Національної гвардії України «Нові Санжари» у Полтавській області.

Протягом 14 днів там вони перебуватимуть в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного-епідеміологічного контролю та безпеки.

Як зазначили у МВС, всі пасажири рейсу та екіпаж повністю здорові.

Нагадаємо, понад дві доби протестували жителі Микулинецької громади проти ввезення евакуйованих з Уханю в їхній санаторій “Медобори”. На створених блокпостах продовжують чергувати досі. Та згідно з офіційною інформацією МВС України, людей на обсервацію повезуть у Полтавську область, а не на Тернопільщину.

Попередня стаття

Літак з евакуйованими з Китаю українцями приземлився в аеропорту “Бориспіль” (Наживо)

Наступна стаття

На Полтавщині – сутички між поліцією і противниками евакуації українців з Китаю (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.