У Микулинцях люди не розходяться. Бояться, що евакуйованих таки привезуть (НАЖИВО)

У Микулинцях люди продовжують чергувати на блокпостах. Жителі бояться, що евакуйованих з Китаю ще можуть привезти до санаторію “Медобори”.

Нагадаємо, мешканці Микулинецької громади уже третій день боронять свою територію. В’їзд до Конопківки, де розміщений санаторно-курортний заклад перекрили.

Зазначимо, літак авіакомпанії SkyUp, з евакуйованими з китайського міста Ухань українцями та іноземцями, прибув до аеропорту «Бориспіль». Президент Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook заявив, що в «Борисполі» літак дозаправиться пальним і вилетить у міжнародний аеропорт міста Харків. Після цього евакуйованих українців та іноземців помістять на карантин у медичний центр Національної гвардії України «Нові Санжари» у Полтавській області. Однак там люди почали протестуватися, відбулися сутички між місцевими та поліцією.

 

 

Попередня стаття

Повідомив про витік аміаку: жителя Бучача покарають за хибний виклик спецслужб

Наступна стаття

Квест і майстер-класи: тернополян запрошують на «День зустрічі весни»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.