На фестивалі в Тернополі змагались півсотні “моржів” (Фото)

Любителі зимового плавання змагались у Тернополі. У парку “Топільче” 23 лютого відбувся Відкритий чемпіонат Тернопільщини з зимового плавання “Галицькі моржі-2020”.

Учасниками були не лише тернополяни, а й гості зі Львова, Києва, Івано-Франківська, Хоросткова. Фестиваль організували до 34-річчя клубу шанувальників зимового плавання “Нептун”.

«23 лютого в парку “Топільче” розважались загартовані, дружні, гонорові любителі зимового плавання з різних міст України. Зимовий фестиваль “Галицькі моржі” – це фестиваль здоров’я та дружби. Уперше в Тернополі учасники пливли на ватрушках-сноутюбах, серфінгових дошках, змагались у плаванні на дистанцію 25 метрів. Також на фестивалі був флешмоб з кульками, частування, демонстрація рекордних вправ та справжній батл з віджимання на цвяхах та ножах, встановлення рекорду Тернополя, вручення подяк від голови міста Тернополя, мільйон світлин, екскурсія Тернополем та ковзанка! Було круто», – розповіла координаторка фестивалю “Галицькі моржі” Олена Мудра.

“Ми тернопільські моржі, люди – гонорові! Приєднуйтеся до нас – будете здорові!” Таким був лейт-мотив свята людей, які не бояться холодної води, гріються позитивними емоціями, спілкуванням і не тільки… Приєднуйтеся!” – написала у соцмережі Фейсбук Люда Островська.

Перемогу на фестивалі здобули:

Серед жінок у віковій категорії до 50-ти років:

1-ше місце — Лариса Горлова

2-ге місце —Тетяна Повзюк

У категорії від 50-ти років:

1 –ше місце — Олександра Максименко

2-ге місце — Любов Бицак

У категорії від 60-ти років:

1 –ше місце — Алла Лопатка

2-ге місце — Віра Мудра

3-тє місце — Тетяна Рудка

Серед чоловіків у віковій категорії до 35-ти років:

1-ше місце — Олександр Карпов

2-ге місце — Іван Лесик

3-тє місце — Віктор Кіндрат

У категорії до 50-ти років:

1-ше місце — Володимир Костецький

2-ге місце — Андрій Балабух

У категорії від 50-ти років:

1-ше місце — Михайло Николишин

2-ге місце — Сергій Зеленецький

3-тє місце — Олександр Омельницький

Усі учасники отримали подарунки від спонсорів, а переможців нагородили грамотами та медалями.

Як зазначили організатори, захід хочуть зробити щорічним, аби залучати молодь, жителів міста вести здоровий спосіб життя.

 

Попередня стаття

У Тернополі архиєпископ смажив млинці та пригощав парафіян (Фото)

Наступна стаття

Одне авто розтрощене, інше – в кюветі. На об’їзній Козови – ДТП (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.