На Тернопільщині дерево впало на дві автівки (Фото)

Зранку через сильні пориви вітру, на проїжджу частину впало дерево та пошкодило транспортні засоби. Постраждалих немає.

Трапилася надзвичайна ситуація на автодорозі М-12 Стрий — Знам’янка. Про це повідомили в патрульній поліції Тернопільської області.

-Патрульні оперативно надали громадянам необхідну допомогу, склали всіх необхідні адміністративні матеріали та викликали на місце пригоди підрядні організації, які розчистили проїзд.

Також поліцейські закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, слідкувати за дорожньою обстановкою, не перевищувати швидкісний режим та, завчасно, планувати безпечний маршрут на час негоди. За можливості, рекомендують утриматися від поїздок на далекі відстані.

Нагадаємо, на Підгаєччині  в селі Литвинів зірвано 80 листків шиферу зі школи. Залишаються знеструмленими 148 сіл області. У ДСНС зафіксували 26 повалених дерев на проїжджих частинах.

Попередня стаття

Отруєння студентів у Збаражі: в закладі виявили грубі санітарні порушення

Наступна стаття

Через негоду на Тернопільщині поїзди можуть курсувати із затримками

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.