На Бандери пʼяний водій зіткнувся з автомобілем і вʼїхав в огорожу (Фото)

Аварія на проспекті Степана Бандери трапилась 26 лютого, близько 23 години, – повідомляють патрульні поліцейські.
Інспектори з’ясували, що водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем Chevrolet. Далі Mercedes продовжив некерований рух та наїхав на огорожу. У ДТП ніхто не травмувався.

У водія патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі, але той відмовився.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), протокол за ч. 1 ст. 139 (пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд) та винесли постанову за ч. 1 ст.126 (керування транспортним засобом особою без відповідних документів), автомобіль помістили на арештмайданчик.

 

Попередня стаття

На місці старої будівлі в парку Шевченка буде заклад харчування (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі медики розповідають як попередити занесення коронавірусу (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.