ДТП у Збаразькому районі: жінка в’їхала у відбійник і важко травмувалась

2 березня близько 12 години поблизу с. Івашківці Збаразького району сталась ДТП.

Жителька с. Новики, 1974 року народження, не впоралась з керуванням автомобілем ЗАЗ-1103 «Славута» та в’їхала в дорожний відбійник. Її з травмами важкого ступеня каретою екстреної швидкої допомоги транспортовано до Збаразької центральної районної клінічної лікарні, а згодом – в Тернопільську обласну клінічну лікарню. У неї діагностували політравму, відкриту черепно-мозкову травмута відкритий переломом гомілки.

Як повідомили у поліції, за попередніми даними, жінка не врахувала безпечної швидкості руху, не зорієнтувалася в дорожній ситуації та не впоралася з керуванням. Автівку занесло і транспорт зупинився у відбійнику.

Від удару двері автомобіля заклинило і потерпілу витягали з салону правоохоронці разом з водіями інших автівок.

У кермувальниці відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений в ЄРДР згідно з статтею 286 ККУ.

Для ліквідації наслідків ДТП та недопущення виникнення пожежі на місце події залучались рятувальники.

Попередня стаття

У Тернополі раптово помер лікар-онкохірург Генадій Мороз

Наступна стаття

У Кременці рятують рідкісного птаха, якого підібрали на узбіччі (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.