У Кременці рятують рідкісного птаха, якого підібрали на узбіччі (Фото)

Сову, яку вважають рідкісною в Україні, підібрав житель Кременця на узбіччі дороги. Чоловік не знає, як правильно дбати про птаха, тому просить допомоги фахівців, ─ пише Терен.

Ветеринар, до якого звернувся житель Кременця, допомогти не може, бо знається лише на свійських тваринах.

Допоможіть врятувати сову. Знайшли на об’їзній біля дороги. Нічого не їсть вже два дні, не рухається. Візуально сова здорова, крила цілі, але є ознаки струсу. Якщо Ви знаєте, як піклуватися про тварину, готовий віддати у надійні руки, ─ ‎просить Deni Hummels‎.

Небайдужі люди радять звернутись до «Центру врятованих тварин», що у Львові, або ж повідомити фахівцям НПП «Кременецькі гори».

Чоловік зазначив, що вже віддав сову працівникам національного парку в Кременці.

Попередня стаття

ДТП у Збаразькому районі: жінка в’їхала у відбійник і важко травмувалась

Наступна стаття

В Україні зареєстрували перший випадок коронавірусу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.