Співачка Alyosha виступить у Тернополі з новою концертною програмою (Відео)

Співачка Alyosha презентуватиме нову концертну програму 27 березня в ПК “Березіль”.
Слухачі почують хіти талановитої виконавиці, більшість з яких звучатимуть по-новому. Свої нові треки Alyosha заспіває наживо, зокрема композицію «Планета», реліз якої відбувся в листопаді минулого року. Ці пісні стануть частиною її майбутньої платівки.

«В основу програми покладено музичну складову та сенс пісень. Моя мета – аби кожен слухач зміг хоча б на мить забути про навколишній світ та нарешті почути себе. Задля цього я відібрала пісні з глибоким змістом, які пов’язані між собою, як історія одного життя, що наповнене спектром емоцій і подій. Впевнена, що після концерту ви зможете переосмислити важливі для вас речі», – говорить Alyosha.

Прийти на концерт – це хороша можливість провести романтичний вечір, насолодитись музикою та замислитись про важливе.

Як повідомили організатори заходу, пісні співачки в топі плейлистів українських радіостанцій, а відеороботи набирають багатомільйонні перегляди в мережі, зараз Alyosha проводить великий всеукраїнський тур у понад 20-ти містах.

Концерт розпочнеться о 19:00. Квитки можна придбати тут: te.kontramarka.ua та https://gastroli.ua/.

Співачка Alyosha виступить у Тернополі з новою концертною програмою!

Співачка Alyosha виступить у Тернополі з новою концертною програмою!✅Слухачі почують живе виконання хітів, більшість з яких звучатимуть по-новому✅Також Alyosha виконає нові треки, що стануть частиною її майбутньої платівки✅Концерт у Тернополі – це можливість провести романтичний вечір, насолодитись музикою та замислитись про важливе✅Подія відбудеться 27 березня о 19 год. в ПК "Березіль"#новини_Тернопіль #новини_МедіаТОР #інтернет_телебачення #концерт #Alyosha

Опубліковано МедіаТОР Середа, 4 березня 2020 р.

Попередня стаття

Мрія здійснилась. У день народження першокласника привітав генерал поліції (Відео)

Наступна стаття

Уряд Гончарука пішов у відставку. Прем’єр-міністром став Денис Шмигаль

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.