Мрія здійснилась. У день народження першокласника привітав генерал поліції (Відео)

Мрія першокласника збулась. У день народження Юрко Олійник з друзями побували в Головному управлінні Нацполіції краю, спробували себе в ролі поліцейських та спілкувались із генералом поліції.

Маленький Юрко навчається в Тернопільській спеціалізованій загальноосвітній школі повного дня з поглибленим вивченням основ економіки і вже мріє про професію поліцейського. Саме тому батьки вирішили влаштувати сину сюрприз і показати роботу правоохоронців. Ті з радістю підтримали ініціативу.

Керівник відділу ювенальної превенції Петро Тихович зустрів маленьких гостей на порозі управління та розпочав екскурсію. Юрко, Сашко, Степан і Злата побували в відомчому музеї, посиділи за кермом поліцейського авто, вмикали сирени і проблискові маячки, побачили тир, де тренуються у вправній стрільбі поліцейські. Активно та весело провели час школярики у спортзалі: там діткам влаштували змагання з армреслінгу.

Екскурсія завершилася в кабінеті начальника Нацполіції області Олександра Богомола. Він привітав іменинника та вручив подарунки.

 

Попередня стаття

Світло у кременецькій лікарні увімкнули. Борги сплачено

Наступна стаття

Співачка Alyosha виступить у Тернополі з новою концертною програмою (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.