Світло у кременецькій лікарні увімкнули. Борги сплачено

Сьогодні у Кременецькій центральній районній лікарні увімкнули електроенергію. Відділення працюють у звичному режимі.

-Близько обіду світло з’явилося у всіх відділеннях лікарні, – зазначив головний лікар Григорій Козаков.

Зазначимо, електроенергію в семи відділеннях лікарні вимкнули ще у вівторок через борги за останні два місяці: грудень і січень. Кременецьку адміністрацію офіційно не повідомляли про ситуацію в головній медустанові району, зазначав виконувач обов’язків голови райдержадміністрації  В’ячеслав Онишкевич журналістам Kremenets.City.

-Офіційно про можливість відключення районної комунальної лікарні по вулиці Дубенська та Горбача, ні райдержадміністрацію, ні районну раду, як власника, ніхто письмово не інформував. Адміністрація районної лікарні вирішувала ці питання самотужки.

Керівник райдержадміністрації додає, що борг становив 150 тисяч гривень. І пояснює, що ситуація виникла через зміну електропостачальника, котрий є в структурі обленерго. Відомо, що тепер тендер виграв новий підрядник. Попередній постачальник вимагає погасити заборгованість в максимально короткий термін. І питання про відтермінування та реструктуризацію боргу не розглядає, як і спільні гарантійні зобов’язання Кременецької районної ради та райдержадміністрації.

Попередня стаття

Поїхав у Чортків – і зник. На Тернопільщині розшукують учня духовної семінарії

Наступна стаття

Мрія здійснилась. У день народження першокласника привітав генерал поліції (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.