У гідропарку “Топільче” люди не торгуватимуть. Їх перемістили на ринок

З сотнею порушників, які торгували в гідропарку “Топільче”, провели бесіди та перемістили їх на один із тернопільських ринків, – повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Так 1 березня відреагували на звернення тернополян, які вимагали припинити несанкціоновану торгівлю та не захаращувати тротуарів і пішохідної доріжки. Поспілкувались із продавцями працівники відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної інспекції разом з поліцейськими.

Поки що людей не штрафували, однак статтею 160 КУпАП за здійснення торгівлі з рук на вулицях, площах, скверах, прибудинкових територіях, у під’їздах та в інших невстановлених місцях передбачено накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої, а за торгівлю з рук у невстановлених місцях промисловими товарами – накладення штрафу від шести до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією.

У міській раді кажуть, що люди мають можливість торгувати на ринках міста, а не на тротуарах, дорозі чи газонах, адже це є порушенням Правил благоустрою і карається штрафом у розмірі від 340 грн до 1360 грн.

Нагадаємо, раніше в Тернополі, на території гідропарку “Топільче”, люди влаштували стихійний ринок.

 

Попередня стаття

Порізи на шиї та підборідді. У Чорткові потрапив до лікарні 8-річний хлопчик

Наступна стаття

Харчоблок збаразького коледжу запрацював після спалаху інфекції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.