У Монастириському районі горіла суха трава на площі 4 гектари (Фото)

3 березня об 11:40 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу сухої трави, що виникла поблизу с. Швейків Монастириського району на відкритій території, неподалік лісової посадки.

Рятувальники, які прибули до місця події спрямували всі сили та засоби на боротьбу з вогнем, який на той час вже встиг поширитись на площі 4 га та продовжував набирати обертів. Боротися з вогнем співробітникам ДСНС допомогли місцеві мешканці.

Невдовзі спільними зусиллями пожежу було успішно ліквідовано. Під час гасіння врятовано лісопосадку, а також зупинено розповсюдження полум’я в напрямку села, розташованого на відстані 50 м від осередку пожежі.

Попередня стаття

Лапки без подушок. У Чорткові за чотирилапим доглядатимуть пожиттєво

Наступна стаття

Порізи на шиї та підборідді. У Чорткові потрапив до лікарні 8-річний хлопчик

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.