Лапки без подушок. У Чорткові за чотирилапим доглядатимуть пожиттєво

У Чорткові невідомий знущався з собаки, перетеснувши йому лапки мотузками. Кінцівки в чотирилапого повністю відмерли і почався некроз. Чотирилапого з кличкою Топа взяла під опіку Марія Пристай. Разом з волонтерами ГО “Ноїв Ковчег”зібрали необхідні кошти і відвезли собаку до ветлікарні в Львові.

– Топік залишиться інвалідом без пальчиків та подушечок, але кістки врятовано. Він ходитиме в модних ортопедичних кросівках, за ним потрібен пожиттєвий догляд, але ми його врятували, – написала в соцмережі Юлія.

Хто знущався над твариною так і не знайшли. Кажуть, спершу діагноз і вартість лікування була не під силу, але завдяки добрим людям Топіка врятували. Тепер він гуляє вулицями Чорткова.

У коментарях під дописом користувачі пишуть схвальні відгуку і радіють за долю чотирилапого. Кажуть, підтримуватимуть його і далі.

-Марія Пристай, ви Людина з великої букви, дай бог вам всього самого світлого, найкращого. Топіку повезло з вами. І надалі щомісяця буду перераховувати певну суму, бо знаю, як зараз нелегко все купити для собачки. Будьте нам всім здорові! – написала Марина Артеменко. 

Попередня стаття

Служити – хворі, кермувати – здорові. Збаразьких медиків підозрюють у підробленні довідок

Наступна стаття

У Монастириському районі горіла суха трава на площі 4 гектари (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.